Gratis speciale editie van Stroke 'het vrije woord'

7 januari 2015: De dood van de medewerkers en cartoonisten van Charlie Hebdo en de politieagenten die hen trachtten te helpen hebben ieder weldenkend mens geraakt. De menselijke tragedie overstijgt uiteraard alles, maar ook onze reactie op deze tragedie is belangrijk. De Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde heeft als reactie op deze tragedie de handen in elkaar geslagen en een speciale editie gemaakt van Stroke.

 

Voor deze special riep de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde op om werk in te sturen rond vrijheid van meningsuiting of als reactie op de terreuraanslagen. Alles wat de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde toegezonden kreeg werd geplaatst. Er werd niet geselecteerd op kwaliteit.


Deze Stroke special is een reactie van tekenend Vlaanderen en Nederland. 128 cartoons en/of ruimtelijk werk, 128 ideeën, soms in tegenspraak met elkaar.


Je kan een rechtenvrije pdf van deze special volledig gratis downloaden op de website van de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde. Download hier de speciale editie van Stroke over vrije meningsuiting.

 

 

Download gratis de speciale editie van Stroke rond vrije meningsuiting op de website van de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde