Bahamontes
12 maanden - 4 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €39.80
Jouw prijs: €29.50
Jouw voordeel: ca 26% korting

Vlaanderen is een wielermagazine rijker. Bahamontes, naar Federico Bahamontes, illuster Spaans renner, winnaar van de Tour in 1959 en wellicht de beste klimmer ooit. (Sorry Lucien.) Nog een wielermagazine, zien en horen we u denken. Klopt. Met één groot verschil, Bahamontes wordt anders dan de rest. 


Bahamontes brengt de mooiste en strafste verhalen over de koers, zowel uit heden als verleden. De koersverhalen liggen hier dan ook zomaar voor het oprapen, sommige weliswaar weggemoffeld onder een dikke laag modder, stof en rennerszweet. Over de nobele onbekende Nederlander Cees Bal, bijvoorbeeld, die in 1974 zomaar uit het niets de Ronde van Vlaanderen won door ondermeer Eddy Merckx en Roger De Vlaeminck te kloppen. Die verhalen, zij die het absoluut verdienen om niet vergeten te worden, leest u in Bahamontes. Net als reportages en interviews met de grootste renners van dit moment, maar dan anders dan anders. Zo brengt Bahamontes bijvoorbeeld de verhalen achter de littekens van Tom Boonen. Of keren we in Bahamontes met Fabian Cancellara terug naar 22 maart 2008, de dag dat de Zwitser zegevierde in Milaan-San Remo. 


Bahamontes is een echt luxemagazine, minstens 144 pagina's dik en op kwaliteitspapier gedrukt waardoor Bahamontes een echt ‘boekgevoel’ geeft tijdens het lezen. Bahamontes verschijnt vier keer per jaar.


Bahamontes is gemaakt door een dreamteam. Een keur aan steengoede journalisten van bij kranten en tijdschriften – Humo, De Morgen, Knack, P-magazine…, diverse topfotografen en een artdirector om u tegen te zeggen. Ze delen één iets: passie voor de koers, liefde voor het wielrennen. En dus aarzelden ze niet toen hen gevraagd werd of ze aan Bahamontes, hét nieuwe Vlaams wielermagazine, wilden meewerken. Ze zeiden één voor één toe, uit liefde voor de stiel.    


Hou je van de koers, de wielersport, boeiende verhalen over de grote wielrenners en beroemde wedstrijden ? Dan is een abonnement op Bahamontes een echt aanrader! Met een abonnement op Bahamontes mis je nooit jouw Bahamontes!


Koop nu op Abomentum een abonnement van 12 maanden op Bahamontes en je ontvangt gedurende 1 jaar elke drie maanden jouw Bahamontes in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op Bahamontes van 12 maanden ontvang je 4 keer Bahamontes, hét wielermagazine van Vlaanderen.


't Is het moment voor een abonnement ... op Bahamontes! 

Interessante aanbiedingen