Primo Magazine & TVgids
26 weken - 26 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €35.10
Jouw prijs: €34.00
Jouw voordeel: ca 3% korting

Primo TV Gids is het gezelligste weekblad van Vlaanderen met extra grote Tvgids voor een lage prijs. Het wel en wee van de sterren, zoals ze het zelf vertellen, recht uit het hart. Alles over uw favoriete soaps, news hot uit Hollywood en showbizzland, berichten uit het wielerpeloton, diepgravende artikels uit de dagelijkse actualiteit en wekelijks Royalty nieuws. Je vindt het allemaal in de Primo Magazine & TVgids!

 

Bovendien vind je in Primo Magazine & TVgids elke week 7 pagina’s puzzelplezier! En onze andere gezellige rubrieken om nog meer van het leven te genieten: gezondheid, mode, reizen, kruiden, fietsen,…

 

Ben je op zoek naar een gezellig weekblad met een extra grote TV gids en 7 pagina's puzzelplezier? Dan is een abonnement op Primo Magazine & TVgids echt iets voor jou! Met een abonnement op Primo Magazine & TVgids mis je nooit jouw Primo Magzine & TVgids!


Koop nu op Abomentum een abonnement van 26 weken op Primo Magzine & TVgids en je ontvangt gedurende 26 weken elke week jouw Primo Magazine & TVgds in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op Primo Magazine & TVgids van 26 weken ontvang je maar liefst 26 keer het Primo Magazine & TVgids weekblad.   

 

't Is het moment voor een abonnement ... op Primo Magazine & TVgids! 

 


Interessante aanbiedingen